Medvind och motvind

2 Sep

Kvartens cykeltur till jobbet får utökas med en omväg för att få ihop de 20 min som är minimiantal minuter en aktivitet ska hålla på för att räknas. Hemvägen likaså. Promenaden till centrum på lunchen för att hämta terminalglasögonen resulterade i ytterligare 20 min.

En svintidig morgon på jobbet gjorde att rätt mycket av eftermiddagen fanns kvar efter hemkomst. Heja flextid!! Det bästa som finns och ger större möjlighet att planera dagen. Kände därför att det finns plats, tid och lust för mer. Men vad? Suget från en vacker höstdag gjorde att valet faller på cykling. Köpte en racer i somras som behöver luftas. Kändes underbart, kände mig stark. Ljudbok i öronen och det flöt fram. Tills jag vände och jag insåg att medvinden nu blev till motvind.

Jaja…det var iaf lättare att hantera motvinden efter en tid i medvind.

120 min att registrera :).

20130902-192153.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: