Tidig morgon

3 Sep

Hade grubblerier igår kväll. Ville både börja jobba tidigt och morgonträna på gymmet (tack Friskis Öster för att ni nu öppnar halv sju). Vånda…väga för och emot. Plötsligt slog det mig att när jag börjar tidigt går jag upp vid fem och är på jobbet sex. Så om jag går upp fem…jobbar hemma till sex…och sedan åker till gymmet, så slår jag ju slagit två flugor i en smäll. På jobbet kl åtta och har då både jobbat och tränat… Heja!!

Tur jag älskar morgonträning. Hela långa dagen kvar…energin kommer till kroppen. Enda nackdelen är att dottern tycker jag är jobbigt hurtfrisk.

Resten av dagen har varit fylld med planering. Skjuts av minsta dottern till dans, lovad shopping med de stora döttrarna. Går det att få in mer träning? Just nu till exempel? Maten avverkad, en lucka till nattning. Ja… gört!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: