Utegym

7 Sep

Jag beskyller min far för min morgonpigga gen. Samma far som fyller år idag. Kommer uppvaktas med stor kräftskiva i kväll. Kanske var det som en hyllning till honom som jag omedvetet vaknade kvart över fem och inte kunde somna om. Försökte verkligen, men hjärnan gick igång och sedan var det kört.

Lillstumpan vaknade kvart i sju och vi gav upp omsomningsförsöken tillsammans. Då hade jag redan bestämt mig. Medan hon satte sig framför morgontv, stack jag ut i morgonsolen. Två km uppvärmning till utegymmet är perfekt. En stunds lyft i stillhet och sedan tillbaka i lite snabbare tempo. Men man ska aldrig springa så fort så man inte hinner fota… Det är dessa bilder som känns som fantasi i vinter – nu är det verklighet!

20130907-173938.jpg

20130907-174036.jpg

20130907-175633.jpg

Hade insett att jag inte skulle hinna mer träning idag. Lite fix inför kvällen och ridskola för två döttrar fyllde dagen. Då uppenbarade sig en möjlighet – uteritt för lilltösen. Runt Karlslunds herrgård i sakta lunk, blandat med lite trav i sällskap av hästar som mös i värmen.

20130907-174121.jpg

Full pott:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: