En vanlig söndag

8 Sep

Inte för att det blev så sent i går, men lite längre än kvart över sju hade jag väl kunnat sova :(. Uppe två timmar tidigare än lillstumpan!? Onödigt. Orkade dock inte ge mig iväg på träning då. Inte ens Paolo Robertos morgoninlägg på Instagram fick mig inspirerad. Tog itu med tvätten riktigt ordentligt istället. Och packningen. Åker bort med jobbet nästa vecka. En stor utmaning för mig både avseende engelska-prat och träning. Hur går det att få tid och möjlighet på resande fot? Återkommer i det ämnet…

Idag blev det istället en promenad på en och en halv timme runt lunch. Känns tjatigt att nämna det, men det var sjukt fint väder. Blev svettig bara av att vara ute i solen.

Sömnbristen kom ifatt mig på em, men det kändes så frustrerande att bara vara en halvtimme från full pott. Tog ut pilatesboll, yogamatta och gummiband till trädgården. Lite styrka i hemmagymmet :-). Lyckades dessutom inspirera tonårsdottern till att göra detsamma. Så jag får vara dubbelt nöjd :).

Mitt hemmagym när allt är ute…

20130908-200857.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: