Resfeber

9 Sep

Jag skulle säkert kunnat få till mer tid för träning idag, men kände av resfebern. Ville gärna bli klar med alla måsten innan jag skulle kunna tänka träning idag, och jag insåg att måstena är för många. Eller snarare känner…tycker inte om att vara stressad. Presentationen var inte helt klar och behövde övas in mer. Material kring gruppövningarna behövde läsas igenom och tänkas kring. Så, bara att erkänna – möjligheterna har faktiskt funnits, men inte viljan/förmågan.

Resan går till Georgien via Köpenhamn en natt. Målet är en IOTA-konferens och första internationella sammankomsten för mig. Jag har packat badkläder och träningskläder (och givetvis andra kläder enligt diverse klädkoder). Svårt att läsa ut av schemat hur mycket egentid vi får, men jag hoppas hinna med lite rörelse iaf. Sedan är ju Georgien ett land man inte vet så mycket om. Går det att sticka ut en löprunda själv? Vyerna kring hotellet ser fantastiska ut på websidan och det står att det finns löprundor, men ändå…?

Nu står jag på stationen och väntar in tåget. Önskar det kunnat finnas en träningsvagn. Tänk att kunna förena resan med lite crosstraining. Borde funka, SJ (Tågkompaniet och alla andra)!! Små omklädningshytter och ett par duschar. Många långpendlade som skulle göra vågen åt den idén. Komma hem efter jobbet och redan vara tränad… Hurra!!

20130909-160514.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: