No time

11 Sep

Ja, detta verkar inte gå som jag tänkt. Trodde jag skulle kunna dela med mig massa råd och tips om hur man kan hinna med träning fast man är på resande fot och bor på hotell. Men det är helt omöjligt att hinna med att ens tänka egentid här. Har inte ens hunnit titta på poolen som ska sägas finnas här och badkläderna kommer nog få ligga kvar i resväskan.

Vyerna kring hotellet är makalösa och cyklarna gratis att låna, men vad gör det när schemat är fullt. Klagar dock inte för det är oerhört trevligt och givande på alla sätt, men min ambition att samla motionspoäng den här veckan har gått i graven.

Samtidigt får influenser från en annan verklighet en att tänka. Att vi har ett sådant jobb och vardag så vi behöver motionskampen för att sätta rörelse i huvudet på oss. Det känns lite märkligt mitt i den verklighet som existerar här. Där motion känns som en mycket litet problem…

20130911-232351.jpg

Ett svar till “No time”

  1. Karolin 11 september, 2013 den 08:20 #

    Så vackert! Hoppas jobbet går bra även om det inte blir några poäng i motionskampen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: