Jordens skoskav

14 Sep

Kom hem i natt efter en lång 13-timarsresa hem. Tog bort plåstret jag satte på foten i går morse och ser att blåsan som jag fick under torsdagens avslutningsmiddag utvecklats till ett dunkande köttsår. Så himla ont så jag var tvungen att sätta på skoskavsplåster och ta värktabletter innan jag la mig.

Ärligt talat var det väl inte själva middagen som utvecklade blåsan, utan främst den efterföljande dansen. Hade jag vetat att kvällen skulle sluta så, hade jag nog inte valt de nya pumpsen, men okunskap föder dumma beslut…

Även om jag rent tidsmässigt säkert skulle kunnat skramla ihop full motionspoängspott den kvällen, så kommer jag inte registrera det – syftet var definitivt inte motion utan enbart NÖJE. Traditionell georgisk dans, blandat med bugg och Gangnam style med hela Europa – det var värt skoskav!

Så…det är bara att inse att löparskorna får vila lite till. Kan dock sätta mig på träningscykeln en stund och även lite hemmastyrka i vardagsrummet måste bli av. För nu är lata dagar slut!!

20130914-135047.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: