Instagram-pepp

18 Sep

Jag såg på Instagram i morse att Malin och Mårten Nylen (coach i Biggest looser) skulle till Skatten i Stockholm i dag och föreläsa. Avis!! Skulle gärna höra dem live. Följer dem på Instagram och blir verkligen peppad av deras energi. Såg i eftermiddags att de berömde Skatteverket för vår motionskamp :).

Jag följer ganska många ”träningskonton” och det är märkligt hur vissa inspirerar och andra bara känns irriterande. Exempel på inspirerande konton för mig är Paolo Robertos. Jag måste erkänna att hans morgontidiga löparbilder och raka attityd i kommentarerna flera gånger fått mig att masa mig ur sängen för en tidig morgonträning. Fast jag tvekat rätt rejält…Tanken på att annars mötas av hans käcka tumme upp-bild och ”svett är bara fett som gråter”, efter att ha valt sängen framför träning, skulle kännas…jobbigt!

Tänker inte ta något exempel på irriterande konton. Fördelen med att följa konton är att det är lika lätt att avfölja. Så de som inte ger energi ska man göra sig av med.

Idag och imorgon är jag i Solna. Möte och utbildning. Mycket stillasittande… Jag får vara glad för cyklingen till stationen och promenaden till hotellet. Kommer också satsa på en stunds styrketräning på hotellrummet. Men för att komma igång med det just nu behöver jag överdosera inspirerande Instagramkonton.

20130918-202719.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: