Beslutsångest

19 Sep

Sitter på tåget hem. Två späckade dagar är över och jag är trött. Mentalt trött. Och hungrig. Vet att jag kommer slänga i mig massa mat direkt när jag kommer hem. Alldeles för fort och förvärra magknipet som inte riktigt gett sig. Sen är det nattning av lilla tösen: läsning om Klara brottare, en stunds prat (som skulle kunna hålla på i evighet om dottern fick bestämma) och sedan ansiktsmassage. Hon älskar att bli smekt i pannan och ner över näsan.

Idol kommer ha börjat när jag blinkande mot ljuset kommer ut från hennes rum. Snabbt ombyte till OnePiece. Jag kommer försöka pigga upp mig med en kopp kaffe med mycket mjölk, men så fort jag landat i soffan kommer jag inte ta mig upp igen. Det vet jag.

Sitter nu och funderar var i detta jag ska kunna lägga in träning. Känner mig förtappad som inte ser möjligheterna. För visst FINNS det tid efter nattningen. Jag KAN sätta mig på träningscykeln och samtidigt ”delta” i övriga familjens engagemang i Idol.

Har inte bestämt mig än. Den kvalitativa vetenskapens olika perspektiv – realism, fenomenolism och kontruktivism – snurrar i huvudet från dagens utbildning. Känns som min kvot av insats är fylld idag. Men ändå… Vad kommer jag vara mest nöjd med vid läggdags?

20130919-175319.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: