Födelsedagsträning

20 Sep

Ja, jag menar inte att jag behöver träna på födelsedagar…jag har vanan inne :), utan mer att dagen har gett träningsmöjlighet.

Först fick jag träna på att ligga kvar i sängen när de andra gick upp…inte vanligt och krävdes viss ansträngning.

Efter utvecklingssamtal med lillstumpan skulle sedan dagen mest ägnas åt ärenden på stan (ledig från jobbet). Men eftersom det fanns tid kvar tills affärerna öppnade, solen lyste och luften var klar, så drog det i löpartarmen. På med skorna och iväg. Stor lycka efter ett kort bra pass. Inget skoskav, magen funkade och inga känningar av löparknä.

Efter ärendena, skjuts av barn, möte via video (ett kort inhopp i statens tjänst) så var det dags för nästa träning. Premiär för skivstång på Friskis: Skrivstångsintervall 70 min. Min främsta träningskompis Sinnika drog med mig och jag följde med med kravet att hon och familjen skulle äta födelsedagsmiddag med oss sen. Sagt och gjort!

Nu är träning och middag avklarat. Känner redan att jag kommer ha träningsvärk i morgon. Vilken hääääärlig födelsedag!!

20130920-211123.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: