Utmaning

21 Sep

Japp!! Visst skrev jag igår att jag skulle ha träningsvärk? Och jag fick rätt! Värken i låren har accelererat under dagen och läget är nu att det gör oxont så fort jag ska resa mig, sätta mig, gå…ja allt jag gör ont. Vet ju tyvärr att det kommer vara värst i morgon dessutom.

Det blev aktiv vila idag… En promenad genom Markaspåret, universitetsområdet och ner till Willys för kompetteringshandling. Totalt 7km och i ett härligt höstväder.

För att spetsa det lite satte jag på mig armtyngder. Köpte dem i somras på Ullared men de har hamnat lite i skymundan och jag har inte testat dem. Ett kg på varje hand och stora armrörelser räckte för att bli riktigt trött och svettig av promenaden.

Med tanke på omständigheterna är jag nöjd med den motionen.

Dessutom antog jag idag en utmaning på Istagram. På 30 dagar ska man klara att hålla plankan i 5min. Det ska man lyckas med genom successiv uppbyggnad varje dag. Det är kontot Nutraelite som lagt ut det och det kändes som en rolig motivationshöjare. En riktig utmaning, och det är ju sådant man växer av :). Så ner på golvet…idag är det 20 sek. Det kan alla!!

20130921-193707.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: