Funny walk och höststädning

22 Sep

Till och med mamma och pappa skrattade åt min funny walk idag. Orsaken är en sjuk träningsvärk i låren. Ingen möjlighet att hålla emot i nedförsbackar eller till sittande. Upp går bättre. Hade ingen lust att bege mig till gymmet idag och löpning eller cykling kändes inte aktuellt. Fick bli hemmaträning.

Inspirerad av skivstångspassets intervall-slutfas körde jag 20 st 45+15 sek med olika övningar. Fantasin fick bestämma men med tanke på Instagram-utmaningen från igår så fick ett inslag bli plankan. Med lite uppvärmning och strechning så skramlade jag väl ihop 30 min träning.

Inte mycket poäng idag med andra ord, men nöjd ändå. Nöjd för min egen skull. Höststädat i stugan tillsammans med mamma, pappa och syrran med familj. Mycket pyssel ute, till en början i regn, men sedan under uppsprickande hösthimmel. Lite provisorisk korv-med-bröd-lunch hör också till de gemensamma fixardagarna vid Väringen, som återkommer varje höst och vår. Skillnaden är dock rätt stor. Allt är något sätt lättare på våren. Förväntan i luften och förberedelse inför sommaren. Nu är det mer vemod…och planering inför nästa år.

20130922-194135.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: