Slutspurt!!

23 Sep

Skoskaven är läkta, magen ok, träningsvärken bättre. Slutspurtsredo!! Sista veckan för jobbets motionskamp…men en vecka redan full av annat än träning. Tur jag är planeringsfacist. För vissa veckor kräver mer planering än andra.

Om kvällarna är upptagna – då får motionen ske på morgonen. Ställ klockan en stund tidigare än vanligt och tveka inte. Känn inte efter. Kasta undan täcket och hoppa upp!! Tänk inte ens en annan tanke. Även om jag håller på att kräkas på min egen hurtfriska inställning så kan jag inte komma på någon annan lösning.

Tyvärr är gryningslöpningar ett minne blott numera. Antingen blir det då att vänta in att Friskis slår upp portarna eller så blir det hemmaträning. I morse blev det det senare. Den gamla träningscykeln fick ställa upp. Man sitter dessutom så pass upprätt så det går alldeles utmärkt att läsa lite nyheter i paddan under tiden också. Iaf i början…då man orkar.

Hittade en ny instagramutmaning också. Denna gällde 400 squats med sumokick på en vecka. Jaja…utmaningar är till för att antas :). Kan liksom inte låta bli.

Slutspurten inleddes alltså med morgonträning, cykel till och från jobbet, en lunchpromme, och nu efter nattningen blir det lite styrka i vardagsrummet. Full pott. Nu kör vi!!!

20130923-210104.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: