Göteborgsvarvet

26 Sep

Hittat ytterligare en utmaning på nätet. Malin Nyhlén som kör 40 situps med vikt per dag i en vecka. Ok, jag är med!! Så nu kör jag den övningen, plus 400 squats med sumospark på en vecka samt plankan (klara 5 min om 5 veckor). Tror jag måste ladda ner någon spännande app som håller ordning på detta. Märkligt hur allt blir så mycket roligare med lite teknik inblandat också. Dessutom är ju sådana här övningar perfekta på ett hotellrum…

Apropå utmaningar… 2002 gjorde jag tjejklassikern, men har sedan dess inte varit med i något lopp eller liknande. Har inte haft det behovet för att motivera mig att träna. Har iofs inte tränat så mycket heller förrän de senaste åren. Men nu kände jag att tiden var mogen. Anmält mig till Göteborgsvarvet (= förväntan, förvirring, förträngning…skräck). En STOR utmaning. Så tanken är nu att fira Norges nationaldag nästa år på Västkusten.

Idag är det en kursdag i Solna som gäller med en sen hemkomst. Poängsamlingen ligger i hotellrumsträning, promenad från hotellet till HK och sedan cykel hem i kväll. Inte det bästa, men under rådande förutsättningar…mitt bästa.

20130926-104305.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: