Morgonmöte

27 Sep

Min allra bästa träningskompis kom med ett erbjudande igår kväll som jag inte kunde säga nej till: tidig morgonlöpning! Hon hade resten av dagen fullbokad och då ger ju morgnarna en möjlighet till träningstid. 06.30 möttes vi i kylan och det blev en bra runda på ca 6,5 km. Solen gick upp, kroppen blev långsamt varmare och veckans händelser diskuteras i korta flåsiga meningar.

Efter en spurtsträcka förevigades givetvis morgonmötet med ett kort :). Jag har på mig min nya löparmössa jag fick av barnen i fördelsedagspresent. Mycket bra finess är ett hål för tofsen där bak.

20130927-104653.jpg

Lite tråkigt läge i motionskampen just nu är att systemet där vi registrerar oss och kollar statistik har havererat. Kommer funka igen på måndag, hävdar insatta personer…sista kampdagen. Svårt att kraftsamla i helgen då man inte vet hur nära vi är de konkurrerande regionerna. Så det är väl lika bra att ta det säkra för det osäkra och maxa ;).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: