Frukostlycka!!

28 Sep

Jag gillar inte att inte ha klart för mig hur träningen ska se ut kommande dag. Rädd för att det utan planering riskerar att inte bli av. Att andra saker ska komma emellan eller att inspirationen plötsligt inte finns. Så jag var lite irriterad på mig själv i går kväll att jag fortfarande velade. Hade t.o.m planer på att besegra trappan i Kvarntorp, men lyckades inte övertyga mig själv. Känner ju även av barnens önskan om en gemensam lugn morgon. En gemensam frukost till skillnad mot alla andra dagar. Så jag bestämde mig för att känna av… När vaknar jag, när vaknar de andra hur ser vädret ut, osv.

Det blev lite som jag misstänkte. Jag och lilltösen var uppe en timme före de andra. Den lilla ville kolla TV. Då kändes det som läge att passa på ändå. Ett kort, ganska snabbt löppass. Därefter de pågående utmaningarna och stretch i vardagsrummet.

Sedan var det frukost. Dagens härligaste mål! Och de stora tjejerna hade lagt manken till och bjöd på stordåd…

20130928-142635.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: