En full dag helt enkelt…

29 Sep

Idag har det varit en full dag.

Vaknade av mig själv kl 7 och insåg snabbt att det var lika bra att gå upp. Som en trogen vän stod den gamla träningscykeln och väntade….så jag tog mig en vardagsrumstur. Hade inte riktigt planerat det, men möjligheten infann sig. Hann läsa tidningen och uppdatera mig på den digitala sociala världen under tiden.

Resten av dagen skulle jag och barnen hålla oss undan medan golvet skulle läggas i köket här hemma :). Blev att bege oss till stan och göra lite nödvändiga och onödiga inköp. Shopping är dock bland det tråkigaste jag vet. Inser att det inte ger motionspoäng, men i utmattningspoäng slår det vilken mil-löpning som helst.

Var så himla trött mentalt efter dagens runda i affärer att jag verkligen hoppades att jag inte skulle få någon plats på puls-spinningen som jag stod som reserv till. Men plötsligt plingade det till i telefonen och platsen var min. Golvet var ju klart, kvällsmaten skulle göras under tiden, sällskap av träningskompis var bokad, motionspoäng måste tjänas in…Jaja, bara att bita ihop. Inget att skylla på.

Som sagt, en full dag…full av förändringar och full pott :).

20130929-205538.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: