En dag att fira…

30 Sep

Idag finns det mycket att fira. Först är det 25 år sedan (??!!!) som jag tog körkort. Så här i efterhand undrar man verkligen om 18-åringar ska ut i trafiken och köra, men då tyckte man ju att man var vuxen, mogen, klok och odödlig…liksom alla 18-åringar genom tiderna tyckt.

Idag var jag på prick-koll också. Verkligen en underlig känsla att bli studerad med lupp. Jag hade ett födelsemärke som jag tyckte behövde kollas upp och hudmottagningen har öppet en dag i månaden för lite mer allmän koll. Glädjande nog hade jag inget att bekymra mig över…på huden iaf ;).

Sedan är det sista dagen på motionskampen idag. Vi kan fira att vi varit duktiga och kämpat på med fokus på motion. Ännu är resultatet inte klart, men det ser tyvärr kört ut för oss som region…avseende vinsten iaf. Bättre går det nog för oss som enhet. Riktigt spännande och tajt i den kampen. Återkommer med resultatet när allt är klart.

För egen del kommer väl inte oktober innebära så stora skillnader i träningsdos jämfört med kampen-månaden. Men visst…några morgnar har poängjakten varit avgörande för att få mig ur sängen kl 5 för att cykla lite och visst hade jag nog tagit bilen till jobbet några fler gånger än nödvändigt. Men ändå tror och hoppas jag att glädjen och energin efter avslutad träning väger över på motivationsvågen även resten av året.

Till sist kan jag fira full pott idag. Cykling på träningscykel och styrka imorse, cykel till och från jobbet och sedan ett cirkelgympass. Hur ska jag fira detta nu då… Tror jag smygäter resten av Nutellan som står i kylskåpet. För det är jag värd :)!!!!

20130930-211402.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: