Fotosöndag

13 Okt

Jag är jättenöjd över 5 varv i Trappan (besegrattrappan.se) i morse. Dimman låg tät över slätten och vindsnurrorna borta vid Marieberg såg ut att stå i vatten. Solen sken när man kom upp på toppen så visst var man överklädd. Men svårt att veta när det var 3 grader vid avfärd.

Så det var en härlig träningsstart på dagen…men fortsättningen var nog ännu bättre. Dottern och jag tog med oss kameran ut till naturreservatet Oset och tog massa höstbilder. Så mysigt att bara ströva runt och prata men samtidigt ha ett ”mission”. Hon ville ha en ny profilbild till FB och jag fotade…och fotade…och fotade. Gud, så kräsna de är…tonåringarna!! Tänk förr…26 kort i rullen och det kostade SKJORTAN att framkalla. Nu ska minska lilla detalj vara perfekt, annars omtagning. Hörde samma sak när jag fotades till nytt datorkort på jobbet. De berättade då att rekord i omtagningar var en nyanställd…26 st innan hon var nöjd. Känns så…kravfyllt:(.

Men kort blev det. Även på mig. Tycker dock allra bäst om de spontana. Då man slänger upp telefonen och trycker av… Utan krav och förväntningar.

20131013-214700.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: