Framtiden?

15 Okt

Uppe med tuppen och sitter på träningscykeln. Funderar över träningen framöver. Vad är målen, på lång och kort sikt? För mig är det viktigt..utmaningar som man kan sträva mot.

På kort sikt..vid jul, ska jag klara 10 chins i dörrtrapetsen hemma. Nu kommer jag till fyra. Sen har jag några dagar kvar i plankan-utmaningen också. Är just nu på grymt jobbiga 3,5 min. När jag började var 1,5 max.

Lite längre fram siktar jag ju på Göteborgsvarvet. Har letat fram ett träningsprogram som verkar vara bra. Tänkte smyga igång lite med det nu. Längtar…

Den ännu längre sikten är dimmigare. Kanske ett maraton, men samtidigt tror jag inte jag är fysiskt skapt för långdistans. Kanske blir att jaga tider på kortare banor. Vet inte…dax att fundera på det känner jag.

Oavsett känner jag att ämnet för min blogg är för luddigt för att fortsätta. Det finns redan så många och så bra bloggar som inspirerar till träning ute i rymden. Sträck upp handen, greppa tag i några och bli peppade!!

Tycker dock inte om att saker bara rinner ut i sanden…saker som verkat dött av sig självt. Därför meddelar jag mitt avslut nu. Bloggen tystnar inte för att jag glömmer, inte har tid, fått skrivkram…utan för att jag valt det! Får se om jag skriver nästa år igen. Om det blir någon motionskamp. Verkar som folk tröttnat. Typiskt oss otåliga människor som hela tiden söker nya kickar, nya trender som vi hoppas ska vara lösningen.

Jag kommer dock inte tröttna…maler på mot mina mål i det tysta…och kanske lite på FB ;).

Kram och tack för att ni läst om min motionskamp!

20131015-055541.jpg

Ett svar till “Framtiden?”

  1. Mamma 15 oktober, 2013 den 07:04 #

    Den har varit rolig att följa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: