Utmaningar

24 Okt

Tycker om att jag börjat skriva igen. Märker att jag saknade min tid framför en vit skärm, färdig att fyllas med ord. Tror faktiskt jag alltid tyckt om att skriva. Kommer ihåg det från skoltiden också…uppsatser var lite av min grej.

Har haft varannandag denna vecka. Varvat löpning med styrka hemma. Körde ett morgonpass i morse med 15 statiska övningar á la Paolo. Dessutom givetvis en omgång Veckans utmaning från Malin Nylén. Denna vecka är det utfall som gäller…så himla skoj med mål med träningen.

Till kvällen kom träningsvännen Sinnika hem från Friskis med ytterligare en utmaning – Passjakten. Det går ut på att man ska samla 12 olika typer av pass under resten av året. Jag har varit lite dålig på att prioritera pass sista tiden så detta kanske är precis vad jag behöver. Ska iaf satsa på det!!

Jag har dessutom smugit igång lite med träningen inför Göteborgsvarvet. Jag tänkte inspireras av Löpskolans schema. Eftersom jag ligger lite tidigt i planen börjar jag sakta och tänkte köra de första veckorna flera varv innan jag sätter riktigt fart efter nyår. Fick också ett bra tips av min fd chef som sprungit varvet några gånger:

”Ta rygg på en kenyan och spring om på upploppet”

Göteborgshumor? 😉

20131024-220948.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: