Kvällis

28 Okt

Kväll i soffan. man landar och känner sig nöjd med dagen. Så lätt att trilla dit för suget. Börja leta godsaker i skåpen…vad som helst som är sött duger. Man känner sig lite ”värd” det. Och visst…ibland kan man unna sig – givetvis. Och då ska man verkligen njuta! Kan dock lätt bli en vana. Kvällis, mys, nattmacka.

Idag planerade jag nästan mina skafferiutforskningar redan då jag nattade stumpan. Mitt fokus kan även berott lite smått på att jag kollade på dessertmästarna på TV;). Men sedan läste jag i en kollegas blogg om att där hemma skulle kvällsmyset bestå av frukt. Inte som en pekpinne utan bara som en bi-info…

Jaha… På samma sätt som motionstips och träningsbilder förhoppningsvis inspirerar till lust att komma igång med rörelse inspirerar tips på god och hälsosam mat till bättre vanor. Och nu blev jag mer sugen på knäckemackor och frukt. Och så blev det. Passar till dessertmästarna det med…

20131028-210359.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: