Musik magi

1 Nov

Hade verkligen ingen lust att spinna idag. Var trött, hade inget sällskap och var mer sugen på att ta fredag. Men Pass-jakten, som Friskis startat för att få motionärerna att testa nya olika pass, inspirerade ändå så mycket att jag satt på cykeln halv fem och trampade. Lånade Sinnikas bästa cykel eftersom hon inte var med :).

Samma sekund som ledaren satte på musiken kände jag dock glädjen börja komma… Jaaaa, det var det jag behövde!! Lite högt härligt dunk. Inser att musiken har enorm betydelse för kraften i träningen. Pass med dålig musik blir ett -Jaha… Medan pass med rätt musik blir -Jippi! Detta blev ett Jippi!!

Första träningslåten var en tysk rocklåt: ”Ich Will” Völkerball. Aldrig hört den förut men märkte att det var något med tysk musik som fick mig att kämpa hårdare. Det tyska språket har liksom en sådan klang att man nästan inte vågar göra annat. ”Schnell, schnell!! Klingar nästan lite piskrapp i bakgrunden…

Ska genast lägga till denna till min löparlista på Spotify:

20131101-194212.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: