Nackspärr :(

3 Nov

Den enda gången idag som jag inte haft kraftig molande värk i nacken och ner genom vänstra skulderbladet var när jag var ute och sprang en förmiddagsrunda.

Vaknade med nackspärr och var då väldigt tveksam till planerad löpning med Sinnika. Kändes som jag inte kunde röra mig alls. Men lite Alvedon, Ipren och Voltarenkräm senare så kändes det iaf värt och prova. Och som sagt – det var jätteskönt. Kroppen kändes mjuk och hade inte alls ont.

Kollade på Vårdguiden och där står det mycket riktig :

Bra att röra på sig
Det är lätt att tro att kroppen läker bäst när den vilar, men kroppen trivs bra när den får röra på sig. Då ökar blodcirkulationen vilket påverkar hela kroppen positivt och läkningen går fortare. Man bör försöka undvika rörelser som gör ont, men annars kan man fortsätta att göra det man brukar göra.

Men…jag kan ju inte vara ute och springa hela tiden, så resten av dagen har jag varit rätt seg och trött. Sov inte så bra i natt och värken gör att jag får ont i huvudet. Men det är söndag, massa ärenden har ändå blivit gjorda, det ösregnar ute, brasan och de nya ljuskloten från Indiska är tända, och det helt känns ok att nu bara sitta i fåtöljen och skriva.

20131103-173516.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: