”Yoga är till för viga personer”

9 Nov

Idag var det premiär för Yoga1. Pass-jakten har ju verkligen den positiva effekten att man måste prova nytt. Och med mjuka byxor på, lite pirr i magen och stora förväntningar begav vi oss iväg till Friskis. Den åttaåriga dottern, som by the way hade födelsedag idag, skickade med oss kommentaren: Ska ni på Yoga?? Yoga… Det är ju till för viga personer!!

Viss var det mysigt, rofyllt och så… Men kan inte riktigt kalla det träning. Fick aldrig upp värmen. Förmodligen hade jag fullt upp med att fixa rörelserna i kombination med andningen…låg alltid fel… men det var inte direkt jobbigt. Ska dock ge det fler chanser. Vill komma på tjusningen och vill åt effekten.

Kanske var det ändå någon styrkande effekt som fått mig att klara av resten av dagen. Dotterns ridning, kalas och middag för åttaåringen. Allt väldigt roligt men intensivt. Andas in, andas ut… Ja, det hjälper!

20131109-205236.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: