Finns viljan brukar tiden infinna sig

13 Nov

På jobbet får jag ofta representera alla som tycker om teknik och sociala medier och därmed förklara (försvara) hur man kan lägga tid på det och hur man kan bry sig. Senast igår diskuterade jag Instagram med en person som sa sig vilja använda det mer men ”inte förstår hur jag har tid med det!!”

Jag försöker förklara att allt är vad men gör det till. Att ögna igenom ett flöde behöver inte ta mer än 5 min om dagen. Men ändå når jag inte fram…för personen ifråga har bestämt sig. Bestämt sig för att andra saker är viktigare och får ta tid istället. Och det tycker givetvis jag är ok. Men då handlar det inte om att INTE HA TID, då handlar det om att VÄLJA att inte prioritera det.

Samma person tycker dock om att träna. Något som många andra definierar som något man inte har tid med. Det får jag också ofta höra. Återigen…allt handlar om val. Och vi gör alla olika val. Dessa måste få vara frivilliga och som vuxna människor måste vi inte att det just handlar om val – vi är inte offer under TIDEN. Det är bara en faktor att förhålla oss till.

Alla gör sina val. Man kan inte döma dem för det. Vem bestämmer vilka val som är rätt? Jag kan bara inspirera andra genom att visa hur mina val påverkat mig på ett bra sätt – visa på möjligheterna.

20131113-214202.jpg

2 svar till “Finns viljan brukar tiden infinna sig”

  1. L-B 14 november, 2013 den 10:54 #

    Hej Eva!

    Håller med dig till 100 %.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: