Nytt Instagramkonto

23 Nov

Orsaken till att jag överhuvudtaget skriver i en blogg är ju att jag har ett ämne att skriva om – träningen. Att helt random skriva om saker som kommer upp i huvudet är inte min grej, utan mitt syfte är att belysa möjligheterna till träning även fast vardagen känns full, dess positiva påverkan, och olika utmaningar.

Jag valde att lägga det i en blogg istället för att skriva av mig på FB för att mina vänner inte skulle tröttna på mitt träningsfokus….tjat, som jag vet vissa tycker. Balansgången är mellan att inspirera och irritera är svår och smal. Antal Likes är alltid mycket högre på inlägg som handlar om total dekadens i soffan än om en tidig morgonlöpning. Jag vill att de som är nyfikna ska leta sig fram till det jag skriver i sin egen takt. Jag vill inte skriva någon på näsan…bara smygpeka ut en möjlig riktning 😉

Av samma orsak väljer jag nu att ha två Instagramkonton. Så att de som följer mitt träningskonto gör det för att de är intresserade och vill bli inspirerade. Jag vill kunna lägga ut bilder på löprundor, träningssaker, veckans utmaning, mm utan att fundera på om mina vänner snart ska tröttna. Fundera på om det är för provocerande…

Så alla Instagrambitna…välkomna hit: @evasmotionskamp !!

20131123-103704.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: