Uppföljning

30 Nov

Jag är lite ledsen över att min pulsklocka inte har funktionen som gör att man kan kolla sin pulskurva i efterhand. Max, min och medel finns sparat, men man kan inte följa pulsen under träningen.

Idag hade jag en fundering över om min form hade kunnat återspeglas i pulsen. Kände mig mycket tröttare än igår och då sprang jag exakt samma runda. Tänkte att om pulsen varit högre, och tempot lägre eller samma skulle det kunna indikera att det pågår en inre kamp mellan goda och onda bacillusker i min kropp.

Det jag kunde se var att rundan tog 1 min längre, men jag stannade nog lite oftare under rundan (tog kort) och medelpulsen var den samma. Känns inte som det gav några klara svar. Får helt enkelt lyssna på kroppen.

Det är ändå lite roligt att analysera sträckan i efterhand. Färgerna visar tempot. Jag kan lätt relatera olika händelser till kartan. Som den gamla lösspringande hunden som tydligen tog fel på mig och någon annan, för som ägaren ursäktande sa: Han brukar aldrig springa fram så här… Men det gör ju inget. Djur och småbarn går ju aldrig att säga nej till:).

20131130-193527.jpg
Var det värt att stanna och ta kort? Jaaaaaaa!

20131130-193723.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: