App-hjälp

11 Dec

Jag gillar när app-utvecklare tänker samma tanke som jag… När efterlängtade förbättringar bara sker.

Har köpt hem VT trainer Gymboll för länge sedan men saknade verkligen timer-funktion. Fick använda både paddan och telefonen. La ner användningen och har ostrukturerat använt massa andra programsnuttar här o där. Slukat div tidningar och försökt hitta det ultimata upplägget. Men har inte fått till det.

Kollade av en händelse i appen igen nyligen – och se där: timerfunktionen fanns på plats. Så mycket bättre det blev!! Testade i morse ett kort pass med boll framför Nyhetsmorgon på Tv och efter lite hemmacykling. Kanske var det den starten som fått mig att må riktigt bra hela dagen :).

20131211-211130.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: