Löparknä

15 Dec

Helgen har tillbringats i det regniga, blåsiga, överbefolkade, goa, glada Göteborg (eller egentligen Kärna utanför Kungälv). Så igår blev det inte mycket tränat fysiskt. Desto mer mentalt av trafikkaoset som rådde mitt i stan då vi skulle till Liseberg. Men vi överlevde, fick parkeringsplats och hade en härlig julmusstund…även om dottern hade en ingående diskussion med en tomtenisse om att snön var fejk. Han menade att det var magisk nordpolen-snö…Hahaha, sa dottern om det.

Varit hemma i fem min när Sinnika ringde och frågade om jag skulle med ut o springa. Hade tänkt att hinna landa innan, men ett sådant erbjudande kan man ju inte tacka nej till. Blev en bra runda i bra fart i halvmörker. Det enda orosmolnet var att jag allt för snabbt började känna av mitt knä. Tycker att jag utan problem ska kunna springa en sexa!! Måste helt enkelt bli bättre på att stretcha…har nog varit för dålig med det i all tidspress sista tiden och det straffar sig direkt.

20131215-210108.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: