Planen håller inte

26 Dec

Igår kramade jag syrran med barn från Kungälv hejdå efter julfirandet. Jag antar att nästa gång jag ser dem är då det är dax för Göteborgsvarvet… Känns redan pirrigt och nära.

Innan jul la jag ju in en plan för några veckor framåt i Movescount. Det var dax att ta itu med träningen på riktigt. Ledighet o tid – heja! Sen kom förkylning och jul. Och planen sprack.

Det har dock gått hyfsa att träna så smått som jag skrivit om tidigare, men idag var det en större test. Idag blev det 7 km i hyfsat tempo. Filip och Fredriks podcast i lurarna. Lagom klädd för vädret. Solen sken. Hade koll på pulsen och var noga med inte skena iväg. Det blev en bra runda fast jag innan start kände mig trött. Nöjd, även om det märks att kroppen inte är riktigt ok än. Blödde näsblod när jag kom hem. Det är sällan och jag antar att slemhinnorna i näsan är lite känsliga just nu.

Resten av dagen belönade jag mig med att tillbringa vid det traditionella jul-pusslet. Den känslan…då har julfriden infunnit sig!! Och så jag kom på att syrran fyller 40 i april…lär vara då vi träffas nästa gång:).

20131226-191553.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: