Skidsemester

2 Jan

Japp. Efter det härliga nyårspasset sitter jag med jordens träningsvärk i Branäs och väntar in morgondagens pass i backen. Jag är ingen snö-, kyla- eller skidmänniska, men ändå åker vi iväg varje år. Packar hela bilen full och åker massa timmar norrut…

Väl framme gjorde regnblandad nederbörd och allmän skeptisk att jag valde skor istället för pjäxor för eftermiddagens outfit. Tog en promme med tonårsdottern. Inget direkt pulsande utan mer plaskande genom skogen.

Tillbaka i stugan var vi tvungna att krydda dagens utflykt med ” en kvart om dagen”. Hej o hå…tonåringar och mammor i en salig blandning på golvet. Grodhopp och fällkniv. Sen dusch, bastu, mat och sällskapsspel. Då vet man att man är på skidsemester :).

20140102-215002.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: