I brist på snö

4 Jan

Branäs kämpar på. Precis som typ överallt ger regn och plusgrader nästan snöfria backar. Modd och vallar samlas i de öppna nedfarterna…men alla kämpar på. Personalen ler och peppar alla skidsugna besökare. Familjer klagar inte utan är glada åt att iaf få lite snötid. Barn blir trötta och hungriga, precis på samma sätt som varje skidsemester, men denna gång är det iaf ingen som fryser.

När alla inser att nu är skidåkningen över för dagen finns det fortfarande energi kvar i benen. Fördelen att åka med bästa träningskompisen är att man kan komma på samma knäppa tanke… Vi springer upp och nerför backen till stugan. Ja, det gör vi!! Inget konstigt med det.

Träningskläderna på, löparskor på… Inte långt, men tungt!! Belöningen är en varm bastu och en finalplats för småkronorna :). Jippi!!

20140104-182303.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: