Ny plan

6 Jan

Förra våren tränade jag väldigt målmedvetet med hjälp av Runkeeper. Anslöt mig till ett program som skulle hjälpa mig med att springa en mil på viss tid. Påminnelser poppade upp och jag visste att om jag följer råden så kommer jag utvecklas. Ordning och reda och utvecklingen kom. Även om arbetskamraterna ibland hånade min schemafanatism…

Rösten i appen tyckte jag också om. Hela tiden koll på sträcka o tid. Och var det intervall på schemat så hade man även support med det automatiskt.

När jag köpte pulsklocka har jag gått ifrån Runkeeper. Vill ha allt samlat på ett ställe så jag valde Suuntos Movescount. Lägger in alla pass där och har totalkoll. Hade även tänkt att använda det som stöd inför Göteborgsvarvet. Tänkte ju lägga in ett program manuellt…har skrivit om det. Nu har det gått ett par veckor och jag har testandes. Jag har försökt använda planen och det har iofs gått. Men jag känner nu att jag saknar Runkeepers träningsprogram. Öppnade därför appen igår igen. Plockade fram ett program som ska ta mig runt en halvmara på 2 timmar. 76 träningspass bort, klar 10 maj om jag börjar om två veckor. Tryckte på anslut och…glad! Nu känns det jättebra. Jag har koll, jag kommer få stöd och jag vet ju sedan förra våren att detta kommer funka.

Styrkan då? Det kommer jag satsa på mellan löpningarna. Tänkte en helkroppsträning så ofta som det går. Både hemma och på gym.

Kommer fortfarande att använda Movescount som bas. Där ska allt samlas. Men Runkeeper kommer vara min PT 🙂

20140106-191303.jpg
Mi står för miles…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: