Hemmaspa

10 Jan

Jag kan villigt erkänna att det är inte varje gång jag står och hoppar av glädje då dottern frågar om jag vill leka med henne. Särskilt inte när man nyss öppnat ytterdörren efter en jobbig dag i staten tjänst och därefter kämpat mig igenom ett sjukt cirkelfys X pass. Men denna gång var hennes fråga: Vill du leka spa med mig?

Ja!!! Det vill jag!! Handmassage, ansiktsmask, gurkor på ögonen, mm. Eftersom min status efter passet var att jag knappt orkade hålla uppe en mobil medan jag messade så var behandlingarna mer än välkomna.

Tydligen hade två av ledarna på Friskis knåpat ihop ett nytt pass som de hade premiär med idag. De måste skrattat medan de planerade övningarna. Den ena mer dödande än den andra. Tyvärr hade jag inte ätit något sedan lunch och då fixar inte min kropp att prestera. Kontinuerlig påfyllning av mat är min devis. Till påminnelselistan: MELLIS innan pass!!

20140110-195404.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: