Löpband

1 Feb

Badrumsombygget förskrider så sakteliga här hemma. Det har inte gått så lång tid än, men jag tycker redan det är supertrist utan egen dusch. Med snälla grannar är det ju egentligen inte ett jätteproblem, men längtar efter att rå min egen tid. Träna när jag vill utan att behöva planera duschandet och utan att packa ombyten. Det är ju alltid något jag glömt i alla fall :(.

Idag hade de 8 km lätt kunnat avverkas ut. Luft och ljus behövs ju i mängder just nu. Men av praktiska skäl fick det bli Friskis och löpband. Funkar ju visserligen det också. Satte på Filip och Fredriks podd i lurarna och då går tiden fort.

Statistiken fick skötas av Suunto. Tänkte inte på att jag inte behövde sätta igång Movescount-appen. Det hade ju räckt med pulsklockan. Roligt ändå att se kartan efter passet. Tydligen var jag rätt vinglig på bandet ;).

Imorgon har jag 15 km att ta mig igenom. Det vill jag dock väldigt gärna göra ute…för att inte dö tristess-döden. Måste bara prata snällt med någon granne först.

20140201-175241.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: