Nu är B.A.B.Y Runners Team Örebro igång!!

25 Feb

Idag var det premiär för vårt örebrogäng att förena oss till de andra städerna som dragit igång löpargrupper i B.A.B.Y s regi. (Kolla gärna in vad B.A.B.Y är på http://thebabynetwork.se/startsida.html.)

Tanken är att vanliga tjejer som springer vanliga sträckor i vanligt tempo ska kunna träffas, umgås, peppa varandra och hitta lite ny inspiration tillsammans.

Precis så blev det idag. Jag och min löparkompis Sinnika mötte upp fyra andra tjejer vid universitetet. Initiativtagaren i Örebro, Elinor, och jag har träffats en gång innan, men övriga var nya bekantskaper. Och väldigt trevliga sådana!! Vi har olika träningsbakgrunder och olika mål, men gemensamt är att vi tycker det är roligt att träna tillsammans men andra.

Bor ni i Örebro och har lust att hänga på: hör av er till mig eller gå med i Facebookgruppen: B.A.B.Y Runners Team Örebro. Det finns plats för alla!! Vi kommer köra på tisdagar kl 18.30 och nu i början träffas vi vid Långhuset, Universitetet. Längtar redan till nästa gång…vilket för min del tyvärr blir om två veckor eftersom jag ska bort nästa tisdag :(.

20140225-204616.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: