Åt rätt håll

9 Mar

Trodde inte jag skulle bli själv med vårbilder på Instagram i helgen…och det blev jag inte heller. Nyckelpigor, tusselago, kaffe i solen och solglasögonprydda selfies. Så vi alla njuter nu!

Nu är åttaåringen nattad, knäckemackan fixad och kaffe i koppen. Bara att trycka igång Mästarnas Mästare.

Känns extra skönt att imponeras av ett gäng superidrottsmän och kvinnor efter att själv gjort en bra helg: 8,5 km i går och 14 km löpning idag. Jag hängde med till dotterns golfträning och sprang hem därifrån. Det är riktigt roligt med nya vägar men givetvis sprang jag lite fel. Lokalkänsla är inte min grej… Men det matade på riktigt bra och hade jag inte haft en grill att starta när jag kom hem hade jag nog utökat rundan lite.

Det skönaste var nog ändå att knät höll riktigt bra. Det går åt rätt håll både med våren och knäna…:)

20140309-203721.jpg
Jaaaaaa, välkomna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: