Det finns inget dåligt väder…osv

8 Sep

Idag var det uppföljningsbesök hos naprapaten. Jag återkopplade att knät inte är bra, men smärtan känns annorlunda. Vi valde att se det positivt och hoppas på att andra behandlingen nu ska hjälpa helt. Problemet sitter i höftböjaren som tydligen fäster i ryggen går genom magen och fäster i höften. Kroppen är märklig… Tanken är nu att trappa upp lite långsamt (men vad är det då????) och lyssna på kroppen.

Förhållningsreglerna var även denna gång att vila i 48 timmar. Långsam promenad tillåts, och eftersom motionskampen pågår får bilen stå kvar hemma när det är dax för eftermiddagens besök till affären. Tyvärr öser regnet ner och jag hoppas verkligen mina kollegor uppskattar dotterns och min uppoffring i jakten på poäng… OBS: Hon följde med frivilligt!!

IMG_2455.JPG

På väg hem sa ryggen ifrån genom att stickas och göra allmänt lite ont. Och jag skulle ju lyssna… Så min dotter blev packåsna. Hon bladdrade nått om barnarbete, men plötsligt verkar min hörsel slutat fungera ;). Solen hade iaf börjat skina…

IMG_2456.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: