Poänggenererande försening

16 Sep

Septembers extra fokus på motion genom jobbets motionskamp har ju gett effekten att jag ständigt ser möjligheter till poäng som jag inte skulle gjort annars:

Morgonen började inte på bästa sätt med en tågförsening pga inställt tåg på mer än 1,5 timme. Den spontana irritationen vällde upp över att förlora så mycket tid som hade kunnat användas till annat. MEN… Mitt i frustrationen och trängseln på Centralstationen kom jag på att tiden KAN utnyttjas till nått bra. Morgonen var solig och sval i en stad på väg att vakna. Perfekt för en promenad och poänginsamling. Jag fick med en kollega och tillsammans spankulerade vi genom Örebro till den andra stationen – Örebro södra. Där mötte vi dessutom det inkommande tåget före alla andra och kunde på så sätt lägga beslag på åtråvärda sittplatser. Win, win…

IMG_2469.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: